بریدههای کتاب قرآن کریم محمد حسین آقاجانی 1403/12/29 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 284 وَ آتِ ذَا الْقُرْبی حَقَّهُ وَ الْمِسْکینَ وَ ابْنَ السَّبیلِ وَ لا تُبَذِّرْ تَبْذیراً حق قوم و خویش و فقیر و در راه مانده را ادا کن و در زندگی ابداً ریخت و پاش نکن... 0 3 نعیمه علیمددی 1403/12/27 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 177 آیات ۲ و ۳ سوره انفال به همراه ترجمه (جزء ۹، حزب ۳۶) إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَ إِذَا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آيَاتُهُ زَادَتْهُمْ إِيمَانًا وَ عَلَىٰ رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ * الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَ مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ. مؤمنان، فقط کسانی هستند که چون یاد خدا شود، دلهایشان ترسان میشود، و هنگامی که آیات او بر آنان خوانده شود بر ایمانشان میافزاید، و بر پروردگارشان توکل میکنند * هم آنان که نماز را برپا میدارند و از آنچه به آنان روزی دادهایم، انفاق میکنند. 0 15 نعیمه علیمددی 1403/12/13 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 19 آیه ۱۲۳ سوره بقره به همراه ترجمه (جزء ۱، حزب ۴) وَ اتَّقُوا يَوْمًا لَا تَجْزِي نَفْسٌ عَنْ نَفْسٍ شَيْئًا وَ لَا يُقْبَلُ مِنْهَا عَدْلٌ وَ لَا تَنْفَعُهَا شَفَاعَةٌ وَ لَا هُمْ يُنْصَرُونَ و از روزی پروا کنید که نه کسی از کسی عذابی را دفع میکند، و نه از کسی [در برابر گناهانش] فدیه و عوضی میگیرند، و نه کسی را شفاعتی سود دهد، و نه [برای رهایی از آتش دوزخ] یاری میشوند. 0 18 محمد حسین آقاجانی 1403/12/29 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 285 وَاَوفَوابِالعَهد و به عهد و پیمان وفا کنید... 0 2 محمد حسین آقاجانی 1403/12/29 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 312 إِنَّ الَّذينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمنُ وُدًّا خدا مهر و محبت مسلمانانی را که کارهای خوب میکنند ، در دلها میاندازد... 0 4 نعیمه علیمددی 1403/12/16 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 74 آیه ۱۸۵ سوره آل عمران به همراه ترجمه (جزء ۴، حزب ۱۵) كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ وَ إِنَّمَا تُوَفَّوْنَ أُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَ أُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَ وَ مَا الْحَيَاةُ الدُّنْيَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ. هر کسی مرگ را میچشد؛ و بدون تردید روز قیامت پاداشهایتان به طور کامل به شما داده میشود. پس هر که را از آتش دور دارند و به بهشت درآورند مسلماً کامیاب شده است؛ و زندگی این دنیا جز کالای فریبنده نیست. 0 21 نعیمه علیمددی 1403/12/13 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 23 آیه ۱۵۲ و ۱۵۳ سوره بقره به همراه ترجمه (جزء ۲، حزب ۵) فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَ اشْكُرُوا لِي وَ لَا تَكْفُرُونِ* يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلَاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ پس مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم و مرا سپاس گزارید و کفران نعمت نکنید* ای اهل ایمان از صبر و نماز [برای حل مشکلات خود و پاک ماندن از آلودگیها و رسیدن به رحمت حق] کمک بخواهید زیرا خدا با صابران است. 0 14 نعیمه علیمددی 1403/12/13 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 28 آیه ۱۸۶ سوره بقره به همراه ترجمه (جزء ۲، حزب ۶) وَ إِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَ لْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ هنگامی که بندگانم از تو درباره من بپرسند، [بگو:] یقیناً من نزدیکم، دعای دعاکننده را زمانی که مرا بخواند اجابت میکنم؛ پس باید دعوتم را بپذیرند و به من ایمان آورند، تا [به حقّ و حقیقت] راه یابند [و به مقصد اعلی برسند]. 0 16 نعیمه علیمددی 1403/12/27 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 169 آیه ۱۵۳ سوره اعراف به همراه ترجمه (جزء ۹، حزب ۳۴) وَ الَّذِينَ عَمِلُوا السَّيِّئَاتِ ثُمَّ تَابُوا مِنْ بَعْدِهَا وَ آمَنُوا إِنَّ رَبَّكَ مِنْ بَعْدِهَا لَغَفُورٌ رَحِيمٌ ﴿١٥٣﴾ و آنان که مرتکب بدیها شدند، سپس بعد از آن توبه کردند، و ایمان آوردند [امیدوار باشند که] یقیناً پروردگارت پس از آن [توبه و ایمان] بسیار آمرزنده و مهربان است. 0 11 نعیمه علیمددی 1403/12/13 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 17 آیه ۱۱۰ سوره بقره به همراه ترجمه (جزء ۱، حزب ۴) وَ أَقِيمُوا الصَّلَاةَ وَ آتُوا الزَّكَاةَ وَ مَا تُقَدِّمُوا لِأَنْفُسِكُمْ مِنْ خَيْرٍ تَجِدُوهُ عِنْدَ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ و نماز را برپا دارید، و زکات بپردازید، و آنچه از کار نیک برای خود پیش فرستید آن را نزد خدا خواهید یافت. مسلماً خدا به آنچه انجام میدهید، بیناست. 0 11 محمد حسین آقاجانی 1403/12/29 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 337 وَ لَيَنْصُرَنَّ اللهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللهَ لَقَوِيٌّ عَزيزٌ و قطعاً خدا به کسانی که (دین) او را یاری میدهند یاری میرساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است... 0 4 ریحانه سعیدی 1404/2/26 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 90 مَا أَصَابَكَ مِنْ حَسَنَةٍ فَمِنَ اللَّهِ ۖ وَمَا أَصَابَكَ مِنْ سَيِّئَةٍ فَمِنْ نَفْسِكَ ۚ وَأَرْسَلْنَاكَ لِلنَّاسِ رَسُولًا ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ شَهِيدً [ای انسان!] آنچه از نیکی به تو رسد، از سوی خداست و آنچه از بدی به تو رسد، از سوی خود توست. و [ای پیامبر! از نیکی هایی که از سوی ماست اینکه] تو را برای مردم به پیامبری فرستادیم، و گواه بودن خدا [بر پیامبریِ تو] کافی است. سوره نساء ، آیه ۷۹ 0 30 محمد حسین آقاجانی 1404/1/3 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 426 پیامبر ! به همسران و دخترانت و زنان مسلمانان سفارش کن که با چادرها و روسریهای بلند خود را کامل بپوشانند .این برای آنکه آنان را به پاکدامنی بشناسند و اذیتشان نکنند بهتر است سوره احزاب آیه ۵۹ 0 4 نعیمه علیمددی 1403/12/18 قرآن کریم هو 5.0 0 صفحۀ 89 آیه ۶۹ سوره نساء به همراه ترجمه (جزء ۵، حزب ۱۸) وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولَٰئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّدِّيقِينَ وَ الشُّهَدَاءِ وَ الصَّالِحِينَ وَ حَسُنَ أُولَٰئِكَ رَفِيقًا. و کسانی که از خدا و پیامبر اطاعت کنند، در زمره کسانی از پیامبران و صدّیقان و شهیدان و شایستگان خواهند بود که خدا به آنان نعمت [ایمان، اخلاق و عمل صالح] داده؛ و اینان نیکو رفیقانی هستند. 2 21