بریده کتابهای چنین گفت زرتشت فائزه فرشادپور 1402/7/15 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 101 انسان از آغاز وجود خود رابسی کم شاد کرده است. برادران گناه نخستین همین است و همین هرچه بیشتر خودرا شادکنیم، آزردن دیگران و در اندیشه آزار بودن را بیشتر از یاد میبریم 0 6 آراد ارجمندی 1402/12/5 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 117 جان همانا زندگانی است که خود با دانش در زندگی راه می برد،با رنج خویش بر دانایی خویش می افزاید.این را تاکنون می دانستید؟ 0 0 آراد ارجمندی 1402/11/27 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 101 انسان از آغاز وجود، خود را بسی کم شاد کرده است.برادران گناه نخستین همین است. هرچه بیشتر خود را شاد کنیم،آزردن دیگران و در اندیشه ی آزار بودن را بیشتر از یاد میبریم. 2 22 فائزه فرشادپور 1402/7/4 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 41 اکنون برمن آشکار شد که انسان آن گاه که به دنبال واعظان فضیلت می رفت،از همه بیش به دنبال چه می رفت: به دنبال خواب خوش می رفت و فضیلت های خواب آور برای آن 0 14 آراد ارجمندی 1402/11/12 چنین گفت زرتشت: کتابی برای همه کس و هیچ کس فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 25 دوست می دارم آن را که روان اش خویشتن بر باد ده است و نه اهل سپاس خواستن است و نه سپاس گزاردن،زیرا که او همواره بخشنده است و بدور از پاییدن خویشتن. 0 0 آراد ارجمندی 1402/11/12 چنین گفت زرتشت: کتابی برای همه کس و هیچ کس فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 24 آنچه در انسان بزرگ است این است که او پل است نه غایت.آنچه در انسان خوش است این است که او فراشدی ست و فروشدی. دوست دارم کسانی را که جز فروشدن زندگی دیگر نمیشناسند،زیرا که اینان فراشوندگان اند. 0 0 آراد ارجمندی 1402/11/23 چنین گفت زرتشت: کتابی برای همه کس و هیچ کس فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 82 آیا چنان مردی هستی که آرزوی فرزند را سزاوار باشد؟ آیا آنچه از نهفت آرزوی ات زبان می گشاید حیوان است یا نیاز؟یا تنهایی؟یا ناسازگاری با خویش؟ می خواهم پیروزمندی و آزادی ات را شوق فرزند باشد.بهر پیروزمندی و آزادی خویش می باید یادمان های زنده بنا کنی. 0 1 پریا 1403/6/16 چنین گفت زرتشت: کتابی برای همه کس و هیچ کس فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 217 و ما به هم خیره شدیم و به چمنزار سرسبزی نگریستیم که شامگاه سرد از آن می گذشت و با هم گریستیم. باری در آن دم زندگی نزدم از تمام فرزانگی ام عزیز تر بود. 0 5 طه 1402/2/22 چنین گفت زرتشت: کتابی برای همه کس و هیچ کس فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 1 زن از چه کس از همه بیش بیزار است؟ آهن [روزی] به آهن ربا چنین گفت: «از تو از همه بیش بیزار ام که کشش داری، اما نه چندان که به خود بکشانی.» 4 8 MhmdAmin 1402/2/19 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 61 در هم کردنِ زبانِ 《نیک و بد》: من این نشانه را چون نشانهیِ دولت به دست شما میدهم. به راستی این نشانِ خواستِ مرگ است! به راستی این اشارتی است واعظانِ مرگ را! 0 10 MhmdAmin 1402/2/22 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 101 زیر بارِ منتهایِ بزرگ بودن کینهتوز میکند نه سپاسگذار. و چون نیکیای کوچک از یاد نرود به کِرمی جَوَنده بدل میشود. 0 9 آراد ارجمندی 1402/11/16 چنین گفت زرتشت: کتابی برای همه کس و هیچ کس فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 65 کارهای بزرگ را همه دور از بازار و نام آوری کرده اند.پایه گذاران ارزش های نو همیشه دور از بازار و نام آوری زیسته اند. 0 0 محسن عزیزی 1402/11/20 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 1 آنکس که ندیده است، دستی را که نوازش کنان میکشد؛ زندگی را خوب ننگریسته. پاره 69 0 0 علیرضا اورسجی 1403/8/21 چنین گفت زرتشت: کتابی برای همه کس و هیچ کس فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 53 انسان به آسانی نمیتواند دریابد که چگونه تسلیم آرامش خواب میشود و تنها کسی میتواند به این حقیقت واقف شود که دریابد طول روز را چگونه بیدار مانده تا پلکهای چشم را در شب برهم نهد. 0 1 آراد ارجمندی 1402/11/14 چنین گفت زرتشت: کتابی برای همه کس و هیچ کس فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 53 عشق هیچگاه بی بهره از جنون نیست.اما جنون نیز هیچگاه بی بهره از خرد نیست. 0 1 فائزه فرشادپور 1402/7/9 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 62 بگریز،دوست من، به تنهایی ات بگریز! تو را از بانگ بزرگ مردان کر و از نیش خُردان زخمگین می بینم. به تنهایی ات بگریز!به خُردان و بیچارگان بس نزدیک زیسته ای. از کین پنهانشان بگریز! آنان در برابر تو سرپا کین اند و بس 0 19 فائزه فرشادپور 1402/7/19 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 109 زندگی سرچشمه لذت است. اما آن جا که فرومایه نیز آب می نوشد، چاه ها همه زهرآگین اند. 0 33 Alex 1402/7/4 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 72 ارزش ها را نخست انسان در چیز ها نهاد تا خویشتن را بپاید. نخست او بود که برای چیز ها معنا آفرید ، معنایی انسانی! ازین رو خود را «انسان » می نامد ، یعنی: ارزیاب. 0 13 آراد ارجمندی 1402/11/27 چنین گفت زرتشت فریدریش ویلهلم نیچه 3.9 17 صفحۀ 101 مرد بزرگوار هرگز کسی را شرمسار نمی کند و خود از دیدار دردمندان شرمسار می گردد. 0 1