بریده کتابهای روانشناسی تاریک فائزه فرشادپور 1403/2/20 روانشناسی تاریک زاک آدامز 3.2 2 صفحۀ 44 مجبور نیستید برای مهربان بودن، با همه موافقت کنید؛زیرا عطوفت به معنای ضعف یا اطاعت نیست. 0 1 احمد نجاری 1403/2/29 روانشناسی تاریک زاک آدامز 3.2 2 صفحۀ 62 هر وقتی که افراد دروغ میگویند، سعی میکنند تا حد امکان آن را ساده نگه دارند. 0 1 احمد نجاری 1403/2/26 روانشناسی تاریک زاک آدامز 3.2 2 صفحۀ 30 خودشیفتگی مرحله ای عادی در رشد فرد است وقتی که او در دوران کودکی اش قرار دارد. با این حال، خودشیفتگی را اختلالی روانی میدانند اگر بعد از بلوغ در فرد ظاهر شود. 0 0 احمد نجاری 1403/2/28 روانشناسی تاریک زاک آدامز 3.2 2 صفحۀ 50 کسی که نیت خوبی دارد و مقاصد بدی را دنبال نمیکند هرگز شما را وادار به انجام کاری نمیکند و برای مرزها و تصمیماتتان ارزش قائل میشود. 0 1 احمد نجاری 1403/3/2 روانشناسی تاریک زاک آدامز 3.2 2 صفحۀ 97 هر وقتی که ما مکرراً چیزی را در ذهنمان مرور میکنیم،طبق عادت به این باور میرسیم که این موارد نهایتا تاثیری منفی در وضعیت ذهنی مان خواهند داشت، این عبارتها میتوانند آسیب زا و نادرست باشند. 0 0