بریدههای کتاب کافه کاتارسیس نازنین فرامرزی دیروز کافه کاتارسیس آیدا گلنسایی 0.0 صفحۀ 10 چیزی نیست زنبقم جای همه امن است ما در مرگ سنگر گرفته ایم و دیگر گریه نمی افتیم 0 0 نازنین فرامرزی دیروز کافه کاتارسیس آیدا گلنسایی 0.0 صفحۀ 10 همیشه سبز ماندن،دل را میزند بگذار گاهی دل کسی برایت تنگ شود چیزی نیست زنبقم 0 0 نازنین فرامرزی دیروز کافه کاتارسیس آیدا گلنسایی 0.0 صفحۀ 11 بند باد این بادبادک را به هرکجا برساند وطن است. 0 0 نازنین فرامرزی دیروز کافه کاتارسیس آیدا گلنسایی 0.0 صفحۀ 14 من در دیدار با داودی ها دانستم پایز زوایای دیگری دارد جز زوال 0 0 نازنین فرامرزی دیروز کافه کاتارسیس آیدا گلنسایی 0.0 صفحۀ 15 تنها یک دریچه میفهمد رو به کوچ بودن یعنی چی؟ 0 0 نازنین فرامرزی دیروز کافه کاتارسیس آیدا گلنسایی 0.0 صفحۀ 18 نمی دانم چند آجر از کل این رابطه ریخته که این من و تو دیگر ما نمیشود؟ 0 0