همۀ کتابها ماهیت و تحلیل حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت (به همراه کلیات حقوقی و بررسی مفاد قرارداد، حقوق و تکالیف قانونی و مباحث تکمیلی) 0.0 0 تملک آپارتمان ها: به همراه قوانین، مقررات، آیین نامه ها و ... 0.0 0 کد رهگیری در معاملات املاک و مستغلات: ثبت معاملات و اخذ کد رهگیری قراردادهای ملکی ... 0.0 0 مفاد و راهنمای نگارش قرارداد مشارکت در ساخت (به همراه تعاریف، اهداف و نتایج، انواع، مراحل، مفاد، پیش بینی ها و نکات مشارکت) 0.0 0 قولنامه در معاملات املاک و مستغلات 0.0 0 پیش فروش آپارتمان (ساختمان): به همراه قوانین، مقررات، آیین نامه ها و ... 0.0 0 موفقیت در اولین تجربه خرید، بازسازی و فروش املاک و مستغلات جوزف آلن 0.0 0 آموزش مشاوران املاک برای کسب درآمد میلیاردی داریل دی دیویس 0.0 0 1200 توصیه عالی برای متخصصان املاک 0.0 0 برنامه تجاری مشاوران املاک: دستیابی به اوج موفقیت با استراتژی های کاربردی بریجت مکری 0.0 0 موفقیت در اولین تجربه و سرمشق های مدیریتی در حرفه املاک و مستغلات: صفر تا صد میلیونر شدن برای مشاورین املاک ریکی کاروت 0.0 0 کلینیک کارآفرینی مدیران و مشاوران املاک و مستغلات 0.0 0 داد و ستد در شرایط سخت (رکود ملی): اسرار جذب و حفظ مشتری تام هاپکینز 0.0 0 معامله گری به سبک SOUL در املاک و مستغلات: خلق مهارت های شگفت انگیز در معاملات ملکی بدون از دست دادن روابط، اصول و عزت نفس جنیفر آلن-هگدورن 0.0 0 صفر تا صد میلیونر شدن برای مشاورین املاک ریکی کاروث 0.0 0 پنج + یک سند راهبردی در کسب و کار املاک دن اویتو 0.0 0 ترفندها و تله ها در مذاکرات ملکی رابرت اروین 0.0 0 اشتغال در حوزه املاک و مستغلات مارک روه 0.0 0 مشتری یابی به سبک SOUL در املاک و مستغلات: کشف استراتژی های منحصر به فرد برای جذب، حفظ و افزایش مشتری جنیفر آلن-هگدورن 0.0 0 توصیه های کاربردی برای مشاوران حرفه ای املاک (21 نکته که کاش مدیر املاک به من می گفت) فرانک کوک 0.0 0