Mahnia Mahnia دنبال کردن @mahni 1 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(96 کتاب)97امتیاز دنبال کردن3یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 96 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها Mahnia 1403/10/19 الکس رایدر: موج مرگ جلد 1 آنتونی هوروویتس 3.8 1 کتابی بود فوق العاده جذاب و من با اینکه فیلمش را دیده بودم برایم خیلی باحال بود بازم و از جذابیتش هیچی کم نکرد هر چی ازش بگم کمه واقعا 0 2 Mahnia 1403/10/16 گامبی نهایی 4.4 14 بی نهایت زیبا بود. عاشق این کتابم و خیلی آخرش گریه کردم برای توبی 😭. و از نویسندش مچکرم که همچین کتاب فوق العاده ای را نوشته 🙏😍 0 0 Mahnia 1403/10/4 تاج نفرین شده کاترین وبر 4.4 31 این کتاب جزو بهترین کتابهایی که خوندم به حساب می آید و جلد دوم را اگه نخوندید توصیه میکنم بخونید تیکه های غم انگیز و عاشقانه قشنگی داشت و اتفاقات غیر منتظره من خودم شخصا از قسمتی که توی سرزمین گورایی بودن خیلیییی😍 خوشم اومد. 0 3 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نمایش همه Mahnia 1403/11/22 بادیگارد کاترین سنتر 3.6 16 صفحۀ 303 تو نمیتونی جهان یا مردمش رو کنترل کنی. نمیتونی مجبورشون کنی دوستت داشته باشن یا دوست دارن یا ندارن و حقیقت همینه ولی میتونی کاری بکنی که در مواجه با تین مشکلات چه کسی باشی. کسی که آسیب میزنه یا کمک میکنه؟ یا کسی که تو خشم میسوزه یا از مهربونی میدرخشه؟ امیدوار یا نا امید؟ تسلیم بشی یا ادامه بدی؟ زندگی کنی یا بمیری؟ 0 0 Mahnia 1403/10/20 ویرانی و قیام لی باردوگو 0.0 صفحۀ 217 آدم ها هروز عاشق میشوند. اما آیا خوشحال بودند؟ آیا حسشان دوام داشت؟ شاید عشق یک توهم بود. دعایی بود تا می خواندیم تا حقیقت تنهایی مان را پس بزنیم. 0 0 Mahnia 1403/10/20 ویرانی و قیام لی باردوگو 0.0 صفحۀ 302 امید هم مثل آب مکار است. همیشه به گونه ای راه خود را باز میکند. 0 0 Mahnia 1403/10/20 درباری از خار و رز سارا جی. ماس 3.6 13 صفحۀ 528 من مهربان و نرم هستم اما نه به وقت تحقیر. 0 1 Mahnia 1403/10/20 درباری از بال و تباهی سارا جی. ماس 4.2 5 صفحۀ 92 فقط تو میتونی تصمیم بگیری که چی بشکندت نفرین شکن. فقط تو. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.