علی دهباشی علی دهباشی پدیدآور دنبال کردن 3 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها مثنوی معنوی جلال الدین محمدبن محمد مولوی 4.6 9 یکی بود و یکی نبود سیدمحمدعلی جمالزاده 3.7 13 رباعیات حکیم عمر خیام همراه با ترجمه های انگلیسی، آلمانی، فرانسه و عربی عمربن ابراهیم خیام 4.5 9 رباعیات حکیم عمر خیام به پنج زبان فارسی، انگلیسی، آلمانی، فرانسه، عربی عمربن ابراهیم خیام 4.3 1 سر و ته یک کرباس سیدمحمدعلی جمالزاده 3.8 0 قصه های کوتاه برای بچه های ریش دار سیدمحمدعلی جمالزاده 3.6 0 قصه ما به سر رسید سیدمحمدعلی جمالزاده 3.6 0 قلتشن دیوان سیدمحمدعلی جمالزاده 3.0 0 سخن های دیرینه: سی گفتار درباره فردوسی و شاهنامه جلال خالقی مطلق 4.6 3 هفت کشور سیدمحمدعلی جمالزاده 3.8 0 کهنه و نو سیدمحمدعلی جمالزاده 3.6 0 آسمان و ریسمان سیدمحمدعلی جمال زاده 3.5 0