لیلا کریمیان لیلا کریمیان پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها از حسین تا حسین: خاطره ها و روایت هایی از زندگی جهادگر سردار شهید حسین پارسا لیلا کریمیان 0.0 0 ستاره ی صبح (داستان): بر اساس خاطرات سردار شهید احمد حجتی لیلا کریمیان 0.0 0 کیکاووس: خاطرات آزاده جانباز مصطفی صادق پور 0.0 0 سجده بر مجنون: جستاری تحلیلی پیرامون ابعاد شخصیتی و سلوک عملی سردار شهید حسن سرباز مسئول اطلاعات عملیات لشکر 8 نجف اشرف محمدعلی مشتاقیان 0.0 0 تا به سحر یادم کن: سردار شهید حسنعلی یوسفان به روایت همسرش زهرا صالحی نجف آبادی لیلا کریمیان 0.0 0 اسپرم: شناخت و انتخاب اسپرم از دیدگاه بالینی و مولکولی در افراد کاندید ICSI احمد سلامیان 0.0 0 آخرین شب دنیا: خاطرات زندگی طلبه نوجوان شهید محمد اصفهانی وطن لیلا کریمیان 0.0 0 با من از باران بگو: خاطرات آزاده جانباز یوسف شیاسی لیلا کریمیان 0.0 0 ستاره های نجف: مروری بر زندگی سرداران و امیران شهید شهرستان نجف آباد رضوان ابراهیمی جلال آبادی 0.0 0 آخرین دانه تسبیح: روایت زندگی دانش آموز شهید بابک سرمدی لیلا کریمیان 0.0 0 اسپرم: شناخت و انتخاب اسپرم از دیدگاه بالینی و مولکولی در افراد کاندید ICSI احمد سلامیان 0.0 0 بالی برای پرواز: سردار شهید رحمت الله کاشانی به روایت همسرش فرشته عابدینی لیلا کریمیان 0.0 0