فاضل ترکمن فاضل ترکمن پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها کیف پول من گرسنه است فاضل ترکمن 2.0 0 هیچ عشق تازه ای جدید نیست فاضل ترکمن 0.0 0 وقتی دماغ پینوکیو توی سوراخ گوش من بود: مجموعه شعر طنز فاضل ترکمن 0.0 0 پول چراغ جادو "مجموعه شعر طنز" فاضل ترکمن 0.0 0 المثنا رزیتا بهزادی 0.0 0 زندگی یک نهنگ، قبل از خودکشی: تک گویی فاضل ترکمن 0.0 0 سفر به قبرستان (مجموعه ی طنز) فاضل ترکمن 0.0 0 وقتی نیچه در چهار راه نظام آباد گریست فاضل ترکمن 0.0 0 یکی بیاید مرا له کند: مجموعه شعر فاضل ترکمن 0.0 0 ما مترسک نیستیم فاضل ترکمن 0.0 0 حرف های گریه دار فاضل ترکمن 0.0 0 افسانه های 2000 و چندمی فاضل ترکمن 0.0 0