مژده دقیقی مژده دقیقی پدیدآور دنبال کردن 3 دنبال کننده دنبال کردن مژده دقیقی (زادهٔ سال ۱۳۳۵) مترجم ایرانی است که در ترجمهٔ آثار ادبی نویسندگان آمریکای شمالی به زبان فارسی فعال بوده است. همۀ کتابها ترجمان دردها جومپا لاهیری 3.7 36 فارنهایت 451 ری بردبری 3.8 28 اتاقی از آن خود ویرجینیا وولف 3.6 20 درنده باسکرویل آرتور کانن دویل 4.2 4 اتود در قرمز لاکی آرتور کانن دویل 4.2 7 روایت بازگشت: پدران، پسران و سرزمینی که آنها را از هم جدا می کرد هشام مطر 3.9 13 کسی یک کرگدن ارزون نمی خواد؟: متن دوزبانه شل سیلورستاین 4.2 5 ببر سفید آراویند آدیگا 3.7 11 زندگی عزیز آلیس مونرو 3.1 6 نشانه چهار آرتور کانن دویل 4.3 4 وقتی یتیم بودیم کازوئو ایشی گورو 3.5 8 اتفاق گلی ترقی 3.2 3