مژده دقیقی مژده دقیقی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 4 دنبال کننده دنبال کردن مژده دقیقی (زادهٔ سال ۱۳۳۵) مترجم ایرانی است که در ترجمهٔ آثار ادبی نویسندگان آمریکای شمالی به زبان فارسی فعال بوده است. پیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها ترجمان دردها جومپا لاهیری 3.7 36 فارنهایت 451 ری بردبری 3.9 30 اتاقی از آن خود ویرجینیا وولف 3.6 23 نشانه چهار آرتور کانن دویل 4.2 6 درنده باسکرویل آرتور کانن دویل 4.1 4 اتود در قرمز لاکی آرتور کانن دویل 4.3 8 روایت بازگشت: پدران، پسران و سرزمینی که آنها را از هم جدا می کرد هشام مطر 3.8 14 زندگی عزیز آلیس مونرو 3.2 6 ببر سفید آراویند آدیگا 3.7 11 کسی یک کرگدن ارزون نمی خواد؟: متن دوزبانه شل سیلورستاین 4.1 5 ظلمت در نیمروز آرتور کستلر 4.4 15 وقتی یتیم بودیم کازوئو ایشی گورو 3.4 8