فاریا جنیدی فاریا جنیدی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها مثبت من رابرت جی لامزدن 0.0 0 حل مسئله به روش شرلوک پیتر هالینز 0.0 0 هنر رمزگشایی دیگران تاد براوان 0.0 0 درس هایی از زندگی هاوکینگ: نگاهی به زندگی و دستاوردهای علمی یک نابغه افسانه ای دانیل اسمیت 0.0 0 درس هایی از زندگی اینشتین: آشنایی با جهان بینی یک نابغه دانیل اسمیت 0.0 0 حل مسئله به روش اینیشتین پیتر هالینز 0.0 0 حافظه کوانتومی: با پرورش ذهن، حافظه خود را بهبود ببخشید دومینیک اوبراین 0.0 0 ربا بستنی می خواهد سلطانا زاکیا 0.0 0 دوست مرموز اینترنتی من زاک اویه 0.0 0 خداحافظ. خرت و پرت ها من! زندگی به سبک مینی مالیسم فومیو ساساکی 0.0 0 عادتهایمان را تغییر دهیم: دانش شکستن عادتهای بد و ایجاد عادتهای خوب مایو اوشین 0.0 0 خود را باور کن بت منده کانی 0.0 0