نانامی اسانو نانامی اسانو پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها دندانم را مسواک می زنم نانامی اسانو 0.0 0 خودم به دستشویی می روم نانامی اسانو 0.0 0 خودم لباسم را می پوشم نانامی اسانو 0.0 0 به همه سلام می کنم نانامی اسانو 0.0 0 اسباب بازی هایم را جمع می کنم نانامی اسانو 0.0 0 تو هم می توانی نانامی اسانو 0.0 0 خوردنی ها را دوست دارم نانامی اسانو 0.0 0 خودم به دستشویی می روم نانامی اسانو 0.0 0 خوردنیها را دوست دارم نانامی اسانو 0.0 0 خودم لباسم را می پوشم نانامی اسانو 0.0 0 تو هم می توانی (جلدهای 1 تا 6) نانامی اسانو 0.0 0