مهشاد مخبری مهشاد مخبری پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها مهمان ناخوانده اریک امانوئل اشمیت 4.0 8 پیکر زن همچون میدان جنگ نبرد در بوسنی ماتئی ویشنیک 3.7 5 تماشاچی محکوم به اعدام ماتئی ویشنیک 3.2 7 داستان خرس های پاندا به روایت یک ساکسیفونیست که دوستی در فرانکفورت دارد و سه شب با مادوکس ماتئی ویشنیک 3.7 4 پزشک نازنین: بر اساس داستان های کوتاه آنتون چخوف نیل سایمون 3.7 5 سه روایت از زندگی یاسمینا رضا 3.3 0 خیانت هرولد پینتر 3.5 1 اسب های پشت پنجره ماتئی ویشنیک 3.5 3 در خانه ام ایستاده بودم و منتظر بودم باران بیاید ژان-لوک لاگارس 2.9 3 چون آوایی از داود: بر اساس ترجمه هانری مسکونیک از عهد عتیق (مزامیر داود) از عبری به فرانسوی تینوش نظم جو 2.5 1 کسی می آید یون فوسه 1.0 0 در خلوت مزارع پنبه برنارماری کلتس 1.0 1