حامد قدیری حامد قدیری پدیدآور دنبال کردن 1 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها مرگ با تشریفات پزشکی: آنچه پزشکی درباره مردن نمی داند اتول گاواندی 4.3 6 رستاخیز داعش: تاریخ، راهبرد و رویکرد آخرالزمانی دولت اسلامی ویلیام فیضی مکنتس 4.0 3 چگونه سکولار نباشیم؟ تقریری از اندیشه چارلز تیلور جیمز کی. ای. اسمیت 4.0 2 دانشنامه مصور ادیان جهان میرتل لانگی 3.2 1 اینترنت ما: بیش تر دانستن و کم تر فهمیدن در عصر کلان داده مایکل جی. لینچ 4.0 1 من کی ام؟ و اگه این طوره، چندتا؟ ریشارد داوید پرشت 3.2 2 سلطنت ترس: نگاه یک فیلسوف به بحران سیاسی کنونی مارتاکریون نوس باوم 3.5 1 دانشنامه مصور روسای جمهور آمریکا جیمز باربر 4.0 0 دانشنامه مصور قلعه های اسرارآمیز کریستوفر گروت 3.0 0 دانشنامه مصور مومیایی جیمز پاتنم 0.0 0 دایره المعارف مصور جنگجویان: 2500 سال زندگی دراماتیک سربازان از سامورایی های ژاپنی تا تک تیراندازهای آمریکایی آر.جی. گرانت 0.0 0 ذهن و جهان: روایتی از رئالیسم درونی حامد قدیری 0.0 0