جواد حاتمی جواد حاتمی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 8 دنبال کننده دنبال کردنپیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها درباره علم شناختی: هوش مصنوعی، روان شناسی، زبان شناسی، علم اعصاب و فلسفه ذهن جواد حاتمی 4.2 3 مغز اجتماعی: چرا مغز ما برای ارتباط با دیگران ساخته شده است؟ متیو دی لیبرمن 4.1 2 روان شناسی شناختی (جلد اول) بروس گلدستاین 4.2 0 روانشناسی تکاملی ولدا کاسمیدز 2.5 1 روان شناسی شناختی (جلد دوم) بروس گلدستاین 3.5 0 سنجش در کلاس درس: اصول و فعالیت های عملی برای ارتقاء انگیزش و یادگیری فراگیران جیمزاچ. مک میلان 0.0 0 مغز اجتماعی: چرا مغز ما برای ارتباط با دیگران ساخته شده است؟ متیو دی لیبرمن 0.0 0 برنامه ریزی درسی دوره تحصیلی متوسطه محمد آرمند 0.0 0 تکنولوژی آموزشی جواد حاتمی 0.0 0 مضطرب جوزف له دو 0.0 0 آموزش علوم انسانی در دانشگاه های ایران: طراحی یک الگوی تدریس دانش پژوهانه مقصود فراستخواه 0.0 0 تکنولوژی آموزشی جواد حاتمی 0.0 0