فرناندو پسوآ فرناندو پسوآ پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 3 دنبال کننده دنبال کردنپیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها کتاب دل واپسی فرناندو پسوآ 4.7 4 بانکدار آنارشیست: دریانورد فرناندو پسوآ 4.5 2 The Book of Disquiet فرناندو پسوآ 5.0 0 فاوست: یک تراژدی انفسی فرناندو پسوآ 4.5 0 بیش از یک روح است مرا فرناندو پسوآ 0.0 0 اندکی وسیع تر از تمام جهان فرناندو پسوآ 0.0 0 کمی بزرگ تر از تمام کائنات فرناندو پسوآ 0.0 0 رباعیات پسوا فرناندو پسوآ 0.0 1 کمی بزرگتر از تمام جهان: گزیده اشعار فرناندو پسوآ فرناندو پسوآ 0.0 0 در هر آنچه می بینم کمی از من باقی ست: گزیده ای از شعرها و رباعی ها، سروده شده به شیوه و تحت تاثیر عمر خیام فرناندو پسوآ 0.0 0 بانکدار آنارشیست و شاعر، یک متظاهر است فرناندو پسوآ 0.0 0 دکان سیگارفروشی فرناندو پسوآ 0.0 0