مهران افشاری مهران افشاری پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها دیوان عطار نیشابوری: متن انتقادی بر اساس نسخههای خطی کهن محمدبن ابراهیم عطار 3.7 0 دو رساله درباره فتوت و تصوف در طریقت های صفویه و رفاعیه 4.0 0 کتابها و آدمها: کتابها و آدمهایی که فراموش نمی کنم، پانزده گفتار درباره ادبیات فارسی و تاریخ فرهنگی ایران همراه با گزیده ای از شعر و نثر فارسی مهران افشاری 4.0 0 رساله های تیراندازی مهران افشاری 5.0 0 فیروز شاه نامه: دنباله داراب نامه بر اساس روایت محمد بیغمی 5.0 0 وقتی که آسمان تهران آبی بود: خاطره های دوره کودکیم، ده سال آغاز زندگیم از 1346 تا 1356 مهران افشاری 5.0 1 قصه حسین کرد شبستری: بر اساس روایت ناشناخته موسوم به حسین نامه 3.0 1 ایرانی بودن و ایرانی بهتری شدن: بیست گفتار از ادیبان و دانشمندان معاصر درباره هویت، تربیت و فرهنگ ایرانی مهران افشاری 3.0 0 اقتصاد رشته انسانی: مرور و جمع بندی اقتصاد کنکور در 24 ساعت مهران افشاری 0.0 0 روان شناسی واقعا جامع کنکور ضحی سکاکی 0.0 0 فتوت نامه ها و رسائل خاکساریه (سی رساله) 0.0 0 پهلوان نامه: مقالاتی درباره پهلوانی مهران افشاری 0.0 0