محمدرضا شیخی محمدی محمدرضا شیخی محمدی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها سید بغداد محمد طعان 3.8 2 سید بغداد: قصه جیمی سرباز آمریکایی که به راز عاشورا پی می برد محمد طعان 0.0 1 زندگی های دوگانه، فرصت های دوباره: سینمای کریشتف کیشلوفسکی آنت اینسدورف 0.0 0 چاپلین به روایت بازن اریک رومر 0.0 0 کیارستمی، پشت و روی واقعیت یوسف اسحاق پور 0.0 0 شب و مه ژان کیرول 0.0 0 نفرت از دموکراسی محمدرضا شیخی محمدی 0.0 0 وضعیت دموکراسی (آگامین بدیو، بن سعید، براون، نانسی، رانسیر، راس، ژیژک) جورجو آگامبن 0.0 0 هانکه به روایت هانکه فیلیپ رویه 0.0 0 چاپلین به روایت بازن اریک رومر 0.0 0 هیروشیما عشق من کریستف کارلیه 0.0 0 کار گاه ها ژان-کلود کری یر 0.0 0