امیرحسین فاضلی مقدم امیرحسین فاضلی مقدم پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها پاسخ هایی مختصر به پرسش هایی بزرگ استیون هاوکینگ 3.8 5 زندگی بر محور حقیقت: ده دلیل برای اینکه ما درباره جهان اشتباه فکر می کنیم و چرا اتفاقات جهان ازآنچه به نظر می رسند بهترند اولا روسلینگ 3.9 8 انجمن جین آستن ناتالی جنر 3.6 5 همیشه پای انگلیس در میان است جک استراو 3.3 2 آلکس فرگوسن: زندگینامه من پل هیوارد 3.7 0 رهبری مایکل موریتز 3.6 1 اینفلوئنسر: برندسازی شخصی در عصر رسانه های اجتماعی (برنامه ای برای مدیریت و کسب درآمد از تاثیر گذاری خود به عنوان یک تولیدکننده محتوا) بریتنی هنیسی 2.7 2 فیلم نامه نویسی در ده روز: چگونه در ده روز یک فیلم نامه بنویسیم؟ ترویس دانلی 3.2 0 ایمان: چالش همیشه پیروز بودن دیه گو سیمئونه 5.0 0 زندگی من در پیراهن سرخ و سفید آرسن ونگر 4.0 0 پپ گواردیولا؛ پیروزی به عبارت دیگر گیلیم بالاگه 5.0 1 گری لینکر پشت درهای بسته دنی بیکر 0.0 0