آرش سنجابی آرش سنجابی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها آخرین انار دنیا بختیار علی 3.8 27 عاشقانه های شعر کرد آرش سنجابی 2.5 0 داستانهایی کوتاه از ادبیات کرد 1.5 2 از میان تارهای مرتعش آرش سنجابی 0.5 0 منقار باز پرنده: سینمای عباس کیارستمی آرش سنجابی 5.0 0 چینه دان ترک خورده ی درناها آرش سنجابی 0.0 0 محله ی مترسک ها: داستان معاصر کردستان عراق آرش سنجابی 0.0 0 هستی شناسی فهم: خوانش ادبیات داستانی مسعود کیمیایی با محوریت جسدهای شیشه ای آرش سنجابی 0.0 0 به وقت پازولینی و چهار نمایش نامه ی دیگر آرش سنجابی 0.0 0 و من عاشقانه انبوه می شوم: (شعر معاصر کرد) یونس رضایی 0.0 0 تراولینگ به گوسفندان واژگون: سینمای تئو انجلوپولوس آرش سنجابی 0.0 0 مسعود کیمیایی و جهان رمان: خوانشی بر ادبیات داستانی مسعود کیمیایی با محوریت جسدهای شیشه ای آرش سنجابی 0.0 0