سو گریوز سو گریوز پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها از همه چیز بدم می آید! سو گریوز 3.5 1 دوست ندارم منتظر بمانم! سو گریوز 4.5 0 ترس نداره! سو گریوز 4.5 0 من این کار را نکردم! سو گریوز 0.0 0 وای از این همه قانون سو گریوز 0.0 0 اسب آبی یاد می گیرد که راستگو باشد سو گریوز 0.0 0 یوزپلنگ یاد می گیرد که اخلاق ورزشکاری داشته باشد سو گریوز 0.0 0 من خوشحال نیستم سو گریوز 0.0 0 امان از این همه قانون! سو گریوز 0.0 0 چرا نباید؟ سو گریوز 0.0 0 اگر این طوری بشود چی؟ سو گریوز 0.0 0 اسب آبی آخرسر راستش را گفت سو گریوز 0.0 0