لیدا طرزی لیدا طرزی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 3 دنبال کننده دنبال کردنپیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها آشیانه اشراف ایوان سرگی یویچ تورگنیف 3.3 4 میدل مارچ (متن کوتاه شده) جورج الیوت 3.8 4 از جناب غول چه خبر؟ لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.7 4 آسیاب کرانه فلاس (خلاصه رمان) جورج الیوت 3.7 3 ارواح ماشین نشین نیل گیمن 4.1 3 کتاب کودک دیگر چه…است؟ نیل گیمن 3.7 3 از جناب پو چه خبر؟ (یادی با پنج داستان و یک مقاله) ادگار آلن پو 4.0 0 تا آن روز لیدا طرزی 2.5 1 چرا نمی آیی با من زندگی کنی؟ وقتش است لیدا طرزی 1.0 0 چمدان پرنده هانس کریستیان اندرسن 3.5 0 طاووس ها: مجموعه داستان: برگزیدگان جایزه ا. هنری 1989 لیدا طرزی 4.0 1 از جناب جی. جی. چه خبر؟ جیمز جویس 1.0 1