میثم محمدامینی میثم محمدامینی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها جهش اجتماعی: یافته های جدیدنظری تکامل درباره اینکه ما که هستیم و از کجا آمده ایم و چه چیزی شادکاممان می کند ویلیام فون هیپل 4.4 9 فلسفه عشق اروینگ سینگر 3.4 4 زندگی 3/0: انسان بودن در عصر هوش مصنوعی مکس تگمارک 4.1 5 سرگذشت فلسفه غرب: به روایت مدرسه دوباتن میثم محمدامینی 3.5 5 فلسفه زندگی: تاملاتی در باب حیات، معنا و اخلاق کریستوفر همیلتون 2.4 2 چرا به علم اعتماد کنیم؟ نائومی اورسکیز 4.1 0 ربات مخفی: نخستین سال انسان بودنم برتی فریزر 3.7 1 هزار چهره علم: گفتارهایی درباره دانشمندان، ارزش ها و اجتماع لسلی استیونسن 4.2 2 داستان بدن انسان دانیل لیبرمن 4.8 1 دوازده نظریه درباره طبیعت بشر: مکتب کنفوسیوس، آیین هندو، مکتب بودایی، افلاطون، ارسطو، یهودیت و مسیحیت، اسلام، کانت، مارکس، فروید، سارتر، نظریات داروین دیویدال. هابرمن 3.5 0 جهان ریاضی ما (جست وجوی من در پی ماهیت غایی واقعیت) مکس تگمارک 4.0 1 ساخت واقعیت اجتماعی جان سرل 3.5 1