حامد قصری حامد قصری پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها قهرمانان تنهایی در یک شهر حامد قصری 4.5 0 کادر = Kadr art book: کتاب هنر و عکاسی کادر شهرام احمدزاده ترکمانی 0.0 0 بهرام صادقی: تاریخ شفاهی داستان نویسان ایرانی حامد قصری 0.0 0 تاریخ سینما از ما شروع نمی شود: مقالات، یادداشت ها و گفتگوهای زاون قوکاسیان در پنجاه سال گذشته 0.0 0 پرسه زنی در سکوت شهر (گوشه ای از زندگی و آثار مرتضی نعمت الهی) حامد قصری 0.0 1 کادر = Kadr art book: کتاب هنر و عکاسی کادر شهرام احمدزاده ترکمانی 0.0 0 سینما هشت حامد قصری 0.0 0 مرگ تاریخ حامد قصری 0.0 0