یحیی نیازی یحیی نیازی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 1 دنبال کننده دنبال کردنپیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها بی سیم عملیات کرکوک: روایت یک عملیات برون مرزی یحیی نیازی 4.0 0 یادگاران: کتاب احمد کاظمی یحیی نیازی 4.0 0 اینجا خط مقدم است: رونق تولید در دفاع مقدس به روایت محمود زرگر یحیی نیازی 4.0 0 تا روز هشتم: روایت کوتاهی از عملیات والفجر 8 یحیی نیازی 4.0 0 یادگاران: کتاب احمد کاظمی یحیی نیازی 5.0 0 خروج از بن بست: کارنامه عملیاتی تیپ 27 محمدرسول الله (ص) در عملیات مسلم ابن عقیل (ع) یحیی نیازی 3.5 1 تاریخ شفاهی دفاع مقدس علی اصغر زارعی 0.0 0 تاریخ شفاهی دفاع مقدس: روایت حجت الاسلام محمد نیازی 0.0 0 محور کوه خان: روایت نورعلی غریبی از بانه، تابستان 63 یحیی نیازی 0.0 0 انرژی اتمی: روایت کمین مجنون و فاو؛ زمستان 64 یحیی نیازی 0.0 0 مثل من و تو: روایتی کوتاه از زندگی شهید احمد کاظمی یحیی نیازی 0.0 0 همراه روایت دکتر مهرشاد شبابی از همراهی با سردار سرلشکر دکتر سیدیحیی (رحیم) صفوی در دوران دفاع مقدس مهرشاد شبابی 0.0 0