صادق غضنفری صادق غضنفری پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها اهداف عمومی یا ابزار خصوصی: خرید استراتژیک خدمات سلامت الگزاندراس. پرکز 0.0 0 سرشار از حقیقت: 10 دلیل که ما در مورد جهان در اشتباه هستیم - و چرا وضعیت از آنچه که تصور می کنیم بهتر است امیرحسین تکیان 0.0 0 مرور نظام مند: راهنمای CRD برای اجرای مرورها در مراقبت های سلامت حکیمه مصطفوی 0.0 0 درسنامه سلامت جهانی جلد 1 امیرحسین تکیان 0.0 0 درسنامه تشریحی مدیریت خدمات بهداشت درمانی: (کلیات بهداشت، اصول و مبانی سازمان و مدیریت) جلد 1 فاطمه قمری 0.0 0 درسنامه سلامت جهانی جلد 2 امیرحسین تکیان 0.0 0 اقتصاد سلامت و مراقبت های سلامت میرون استانو 0.0 0 درسنامه تشریحی، تستی مدیریت مالی و اقتصاد بهداشت مسعود موسوی 0.0 0 درسنامه سلامت جهانی امیرحسین تکیان 0.0 0 راهنمای گام به گام تحلیل هزینه اثربخشی مراقبت های سلامت: درسنامه ای از مجموعه ارزشیابی اقتصادی سلامت الستر گری 0.0 0 روش های ارزشیابی اقتصادی برنامه های سلامت کارل کلاگستون 0.0 0 درسنامه تشریحی مدیریت خدمات بهداشت درمانی (سازمان و مدیریت بهداشت و درمان، مدیریت مالی و اقتصاد بهداشت) جلد 2 فاطمه قمری 0.0 0