موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور ناشر در انتظار تایید دنبال شده 0 دنبال کننده در انتظار تاییدزمینه های مختلف،http://www.iripp.ir کتابهای ناشر برنامه راهبردی تحقیقات آفت کشها وحیده مهدوی 0.0 0 شناخت و مدیریت علف های هرز در پارکها و فضاهای سبز شهری 0.0 0 بیولوژی و مدیریت علف های هرز ایران 0.0 0 آزمایش های مشارکتی در مزرعه: طرح آزمایشی، تجزیه و تحلیل آماری، ارزیابی اقتصادی جواد خلقانی 0.0 0 راهنمای تشخیص جوندگان مضر کشاورزی ایران محسن مروتی 0.0 0 سند برنامه ای راهبردی توسعه تحقیقات گیاه پزشکی کشور برنامه تحقیقات راهبردی مدیریت علف های هرز 0.0 0 سفرهای گیاهشناسی من در ایران موسی ایرانشهر 0.0 0 استفاده از گیاهان پوششی در کشاورزی پایدار منصور منتظری 0.0 0 سند برنامه ای و راهبردی توسعه تحقیقات گیاه پزشکی کشور: مبانی، چالشها، راهبردها و راهکارها مجید حسنی مقدم 0.0 0 پدید آوران نمایش همه جواد خلقانی 0 دنبال کننده دنبال کردن وحیده مهدوی 0 دنبال کننده دنبال کردن مجید حسنی مقدم 0 دنبال کننده دنبال کردن محمدرضا ملک زاده 0 دنبال کننده دنبال کردن محسن مروتی 0 دنبال کننده دنبال کردن فرامرز علی نیا 0 دنبال کننده دنبال کردن مهران غزوی 0 دنبال کننده دنبال کردن موسی ایرانشهر 0 دنبال کننده دنبال کردن محمدرضا رضاپناه 0 دنبال کننده دنبال کردن محمد رضوی 0 دنبال کننده دنبال کردن