آنتونیو نگری
آنتونیو نگری
پدیدآور0 دنبال کننده
آنتونیو نگری (به ایتالیایی: Antonio "Toni" Negri) زادهٔ ۱ اوت ۱۹۳۳)، فیلسوف مارکسیست اسپینوزیست، مدرس علوم سیاسی در دانشگاه پاریس و دانشگاه پادووا در رم است. کتابشناسی آثار آنتونیو نگری ـــــــــــــــــــــــــــ سفر به ایران نگری در ژانویه ۲۰۰۴ به ایران آمد و در مرکز بینالمللی گفتگوی تمدنها، خانه هنرمندان و دفتر انتشارات قصیده سرا سخنرانی کرد. آثار از وی تا کنون این آثار به فارسی ترجمه و منتشر شده است: «امپراتوری»، مایکل هارت و آنتونیو نگری، ترجمهٔ رضا نجفزاده، چ۱: نشر قصیدهسرا (۱۳۸۴)، چ۲: نشر آشیان (۱۳۹۱). «بازگشت به آینده»، گزیدهٔ مقالهها و مصاحبهها، ژیل دلوز، آنتونیو نگری، مایکل هارت، ترجمهٔ رضا نجفزاده، نشر گام نو، (۱۳۸۵). «انبوه خلق: جنگ و دموکراسی در عصر امپراطوری»، مایکل هارت و آنتونیو نگری، ترجمهٔ رضا نجفزاده، نشر نی (۱۳۸۶). «کار دیونیسوس: نقدی بر ساخت حقوقی دولت مدرن و پسامدرن»، مایکل هارت و آنتونیو نگری، ترجمهٔ رضا نجفزاده، نشر نی (۱۳۸۸). «فضاهای جدید آزادی، خطوط جدید اتحاد»، فلیکس گتاری و آنتونیو نگری، ترجمهٔ ایمان گنجی و کیوان مهتدی، نشر روزبهان (۱۳۹۱). «اعلامیه»، مایکل هارت و آنتونیو نگری، ترجمهٔ پویا غلامی و پیمان غلامی، سایت عصب سنج (۱۳۹۲). " جنگ و دمکراسی در عصر امپراتوری، ترجمه دکتر منوچهر هزارخانی انتشارات: بنیاد رضاییها پاریس ۲۰۰۴ «هنر و مالتیتود» نه نامه دربارهٔ هنر، به همراه دگردیسی: هنر و کار غیرمادی، ترجمه فرهاد اکبرزاده نشر چشمه(۱۳۹۵). «اسپینوزا و ما»، ترجمهٔ فؤاد حبیبی و امین کرمی، انتشارات ققنوس (1397) «نابهنجاری وحشی؛ قدرت و متافیزیک اسپینوزا»، ترجمهٔ سید محمد جواد سیدی، انتشارات دنیای اقتصاد (1398). «اسمبلی»، مایکل هارت و آنتونیو نگری، ترجمهٔ فؤاد حبیبی، انتشارات نگاه (1401). درباره نگری «آنتونیو نگری: مدرنیته و انبوه خلق»، تیموتی اس مورفی، ترجمهٔ فؤاد حبیبی، انتشارات نگاه (1399).