نینا جمشیدنژاد نینا جمشیدنژاد پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها افسانه ی مورفی سیب زمینی اوئن کالفر 3.0 0 آموزش درمان هیجان مدار: رویکردی تجربه گرا برای تغییر جین(ورنر) واتسون 3.5 0 گروه درمانی تحلیلی: رویارویی ذهن ها هرولد بر 4.0 1 بررسی گروه کاوانه ماتریکس همشیری: خواهرها و برادرها چگونه زندگی ما را شکل می دهند وال پارکر 0.0 0 بره ی اما کیم لویس 0.0 0 زوج درمانی شناختی - رفتاری پیشرفته: یک رویکرد بافت مدار نورمن اپستین 0.0 0 زوج درمانی هیجان مدار: پویایی هیجان، عشق و قدرت لسلی اس. گرینبرگ 0.0 0 شهر کوچک ما (یک نمایشنامه) تورنتون وایلدر 0.0 0 نی نی های رزی مارتین ودل 0.0 0