احمدرضا مفرح نژاد احمدرضا مفرح نژاد پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها کار عمیق: قوانین طلایی کسب موفقیت متمرکز در دنیای پر هرج و مرج کنونی کال نیوپورت 3.8 41 مامان و معنای زندگی اروین دی. یالوم 3.9 26 مردان مریخی، زنان ونوسی جان گری 3.7 22 قدرت بیان برایان تریسی 3.8 3 بزرگ ترین راز روندا برن 3.5 1 و سپس هیچ کس نبود سودابه مرادنیا 4.5 2 دنیایی که من می بینم آلبرت اینشتین 2.5 1 دنیایی که من می بینم آلبرت اینشتین 5.0 0 از سر راه خودت کنار برو دیو هالیس 0.0 0 حکمت شادان فریدریش ویلهلم نیچه 0.0 0