جان کاتر جان کاتر پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها توده ی یخی ما در حال ذوب شدن است هلگر راتگبر 0.0 0 کوه یخ ما دارد آب می شود: تغییر و موفقیت تحت هر شرایطی هلگر راتگبر 0.0 0 رهبری کارآفرین: ماتسوشیتا درخشان ترین کارآفرین سده بیستم جان کاتر 0.0 0 آب شدن کوه یخی ما هلگر راتگبر 0.0 0 رهبری تحول جان کاتر 0.0 0 هشت خوان تحول جان کاتر 0.0 0 رهبران چه می کنند؟ جان کاتر 0.0 0 کوه یخ ما در حال آب شدن است: تغییر و موفقیت در هر شرایطی هلگر راتگبر 0.0 0 رهبران چه می کنند؟ جان کاتر 0.0 0