پل ادواردز پل ادواردز پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها چرا من مسیحی نیستم و مقالاتی دیگر درباره دین و موضوعات مربوط به آن برتراند راسل 3.1 2 هایدگر و مرگ در باب امکان ناممکنی دازاین در "هستی و زمان" پل ادواردز 4.0 0 دانشنامه زیبایی شناسی و فلسفه هنر انشاء الله رحمتی 0.0 0 دانشنامه فلسفه اخلاق جاناتان دنسی 0.0 0 دانشنامه فلسفه دین انشاء الله رحمتی 0.0 0 علم شناسی فلسفی: گفتارهائی در فلسفه علوم تجربی پل ادواردز 0.0 0 فلسفه تاریخ: مجموعه مقالات از دایره المعارف فلسفه پل ادواردز 0.0 0