رضا شیخی رضا شیخی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها اثر مرکب دارن هاردی 3.9 113 زن بی اهمیت: داستان زن جسوری که سرنوشت جنگ جهانی دوم را تغییر داد سونیا پرنل 2.0 1 ذهن درستکار: چرا سیاست و مذهب افراد خوب را از هم جدا می کند؟ جاناتان هایت 2.0 0 فنگشویی پرشور: 11 قدم برای زندگی بهتر اشلی کنتلی 0.0 0 ایجاد مهارت اجتماعی در کاهش اعتیاد اینترنتی دانش آموزان حوا صفرزاده 0.0 0 با هم، جدا از هم: روانشناسی کووید 19 تگان کرویز 0.0 0 هدیه ی کلاغ ها: چگونه ادراک، احساس و تفکر، پرندگان با هوش را قادر ساخته تا کنش هایی انسان گونه داشته باشند جان ام مارزلف 0.0 0 از خط رد شو!: ده هزار قانون و توصیه های شگفت انگیز برای رسیدن به اهداف خود جیمز آلتاچر 0.0 0 چطور همه افسرده شدند؟: ظهور و سقوط فروپاشی عصبی ادوارد شورتر 0.0 0 موفقیت و شانس: خوش شانسی و اسطوره شایسته سالاری رابرت اچ. فرانک 0.0 0 قدرت بدی: چگونگی تاثیرات منفی بر ما و نحوه ی مهار آن روی باومیستر 0.0 0 مسیر سلامتی میلدرد بلکستر 0.0 0