☆🐈‍⬛spider catt

12 دنبال شده

9 دنبال کننده

پیشنهاد کاربر برای شما

شاید اینجا نوشتنش جای درستی نباشه ولی خب دلم میخواست اینجا بگم☆☆
امروز  15 دسامبر یا همون 24 آذر ماه روز جهانی اوتاکو رو به همه ی اوتاکوها تبریک میگم، امروز روز خیلی بزرگیه چون یاد ما میاره که اوتاکو بودن چقدر افتخار بزرگیه و انیمه چقدر با ارزشه
ما اوتاکوها با بقیه متفاوتیم چرا؟ چون انیمه باعث شد دید ما نسبت به همه چیز عوض بشه وانیمه یک کورسوی امیدی رو در دل ما زنده کرد.
 ، با قاطعیت میتونم بگم که بهترین اتفاق زندگیم انیمه دیدن بودش  ما هممون انیمه رو خیلی دوست داریم و باهاش کلی خاطره داریم خیلیا مسخرمون کردن و بهمون گفتن بچه مخصوصا برای گریه سر مرگ شخصیتا. ولیخب به قول ال( لازم نیست بهش فکر کنی. این که چیزی باشی که دیگران بپسندند.)
مهم نیست بقیه چی فکر میکنن هیچکدم از اونا نمیتونن مارو درک کنن درسته؟ اونا میگن انیمه برای بچه هاست ولی هیچکدوم چیزی😁 راجب انیمه های هنتایمون نمیدونن
ما تنها کسایی هستیم که اوپنینگمون برای بار هزارمم پخش بشه بازم تکراری نیست ما تنها کسایی هستیم که کلی تو ذهنمون سناریو میسازیم با شخصیتای مورد علاقمون مثلا اگه من اونجا بودم چجوری جلوی مرگشونو میگرفتم  ما تنها کسایی هستیم که با کراش انیمه ایمون همدردی میکنیم و براش اشک میریزیم ما تنها کسایی هستیم که هرچقدرم بهمون سرکوفت بزنن و اذیتمون کنن بازم پای علاقمون  ایستادیم مطمئن باشین هیچکس نمیتونه یه فیلم ۶ فصلیو تو یه روز تموم کنه
امروز روزیه که ما اوتاکو بودنمون رو جشن میگیریم  و به خودمون می بالیم
درسته که خیلیا مسخرمون کردن خیلیا خندیدن ولی ما میبخشیمشون و اهمیت نمیدیم چون ما اوتاکوییم و تا اخر عمر اوتاکو میمونیم
من خیلی خوشحالم که با دنیای پر از هنر و زیبایی انیمه آشنا شدم و به قاطعیت میگم که همتونو دوست دارم اوتاکوها
🫧🪷دایسکی
و در آخر مطمئنم که الان اون شخصیتایی که پیشمون نیستن دارن بهمون افتخار میکنن

به یاد مرگ کورو سنسه، ساشا، اروین، اوبیتو، رنگوکو سان و یویچیرو و همه ی هاشیراها حتی شیطان ها(مامان رویی.گیوتارو.خود رویی و...)، ایتاچی، ال، ستسوکو،نینا، ارن ، باجی، ریچل و زک، و بقیه عزیزانی که همشون با ارزشن

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

فعالیت‌ها

مانگاشم جالبه ولی بدون سانسور البته😂 به نظرم همیشه اول انیمه رو ببینی بهتره 🪱🪱🪱🪱

آدم خواران

دختری در طبقه ی سوم

کاراوال
        شباهت‌خیلی زیاد محتوای کتاب ، با داستان عالیس در سرزمین عجایب ، باعث شد من حتی بعد از خوندن کتاب  تحت تاثیر کشش داستان‌قرار بگیرم...
موج آرام ژانر عاشقانه با ژانر فانتزی تلاقّی پیدا کرده و مخاطب رو با خودش همراه‌ میکنه ! محور اصلی داستان که معماییه ، بخوبی تونست منو با خودش همراه‌کنه‌که اینو بخاطر قلم روان نویسنده  میدونم
گره معما پیچیده نبود و خواننده کسل نمیشد!
میتونه ارزش چند بار خوانش رو داشته باشه..

#بخوانیدولذت‌ببرید

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

زنی پشت پنجره

سفر به آن سوی دریاها