آن مارگارت شارپ آن مارگارت شارپ پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها بیمارستان عروسک ها: همراه با کتاب راهنمای معلم با دنیای من آشنا شوید کندوکاوهای فلسفی برای کودکان دوره ی پیش دبستان و سال های اول دوره ی ابتدایی لورنس اسپلیتر 3.5 0 کودکان و مهارت تفکر: راهنمای آموزش تفکر و سبک زندگی به دانش آموزان آن مارگارت شارپ 4.0 1 غایب بزرگ مدرسه: کندوکاو اخلاقی: راهنمای مربی برای داستان لیزا و لیلا جلد 2 آن مارگارت شارپ 0.0 0 چگونه بهتر اندیشیدن را آموزش دهیم: حلقه کندوکاو کلاس لارنس جوزف اسپلیتر 0.0 0 غایب بزرگ مدرسه: کندوکاو اخلاقی: راهنمای مربی برای داستان لیزا و لیلا جلد 1 آن مارگارت شارپ 0.0 0 غایب بزرگ مدرسه آن مارگارت شارپ 0.0 0