شایسته شمسایی شایسته شمسایی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها عملیات عطش؛ روایت نبرد گردان عمار در تنگه ابوقریب 4.8 2 خوشا سرو: زندگی نامه شهید حسین اسلامیت از فرماندهان گردان حبیب بن مظاهر لشکر 27 محمد رسول الله (ص) فاطمه وفایی زاده 0.0 0 پروانه ای که نخل شد: زندگی نامه شهید عباس شعف فرمانده گردان میثم تمار لشکر 27 محمد رسول الله (ص) زهرا آقازاده 0.0 0 از من نخواه آرام بگیرم: روایت زندگی شهید مدافع حرم، سیداسماعیل سیرت نیا الهه آخرتی 0.0 0 پیچ انگیزه: روایت مستند گردان عمار در عملیات پیچ انگیزه (فکه) (22 - 19 اردیبهشت 1365) احسان احمدی خاوه 0.0 0 حدیث بابا: روایت زندگی شهیدعلی تورانلو (فرمانده گردان انصار) فاطمه وفایی زاده 0.0 0