صدرا صمدی دزفولی صدرا صمدی دزفولی پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال کننده دنبال کردنهمۀ کتابها قدیس، رئیس و موج سوار: درس هایی خارق العاده از عشق و زندگی رابین شیلپ شارما 3.6 1 سرت را از زندگی ام بکش بیرون: راهنمای رک بودن برای دختران خوب الگزاندرا رینوارت 2.9 2 بزن قدش! این یه قانونه: خودباوری، کلید کنترل زندگی مل رابینز 3.5 1 اضطراب نسل زد (تغییر ساختار کودکی در جهان امروز) جاناتان هایت 4.0 0 در میان ما باتیا مسکیتا 4.0 1 فاجعه در راه است: راهکارهای بیل گیتس برای نجات زمین بیل گیتس 0.0 0 وصله ی ناجور تاد رز 0.0 0 یدک شاهزاده هری 0.0 0 تیم ارزش است ست گودین 0.0 0 میلیونر تنبل مارک فیشر 0.0 0 پایان میانگین تاد رز 0.0 0 خرد ابرغوکها: رهبری به زبان ساده از دید یک دریاسالار نیروی دریایی ویلیام اچ مک ریون 0.0 0