خواندهام بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: رفیق بامرام لینکلن پیرس 4.8 2 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: رفیق بامرام لینکلن پیرس 4.6 3 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: نیت عوض می شود لینکلن پیرس 5.4 1 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: کشته مرده ی موفقیت لینکلن پیرس 5.0 1 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: خوش بیار محل لینکلن پیرس 4.6 3 تیمی کارناگاه: خداحافظی با گنده استفن پاستیس 5.0 2 تیمی کارناگاه: گنج دزدان دریایی استفن پاستیس 5.0 1 تیمی کارناگاه: ماموریت مخفی استفن پاستیس 5.0 1 تیمی کارناگاه: دزدی قرن استفن پاستیس 5.0 2 تیمی کارناگاه: جنگل ممنوعه استفن پاستیس 5.0 1 نخ نامرئی پاتریس کارست 4.3 32 عمه ذرت لاله جعفری 4.1 3 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: یک حمله ی دیگر لینکلن پیرس 4.5 3 بیگ نیت، دردسرساز تمام عیار: اعجوبه ی کلاس لینکلن پیرس 4.4 8 شاید سیب باشد شینسوکه یوشی تاکه 4.6 22 قصه های من و بابام: بابای خوب من اریش ازر 4.6 51 نیکولا کوچولو رنه گوسینی 4.4 4 نقطه پیترهمیلتن رنلدز 4.6 16 ماتیلدا کوئنتین بلیک 4.4 100