خواهم خواند احتمال معرفت شناختی مجتبی مصباح 0.0 0 ما نفسیم یا بدن ریچارد سوئینبرن 0.0 0 اخلاق سینمایی؛ کندوکاو در تجربه اخلاقی به یاری فیلم روبرت سینربریک 0.0 0 افعال گفتاری: جستاری در فلسفه زبان جان سرل 0.0 0 ذهن برتر از ماشین: قدرت شهود و خبرگی انسانی در عصر رایانه تام آتانازیو 5.0 0 گزیده مقامات حریری قاسم بن علی حریری 0.0 0 نظریه معرفت کیث لرر 0.0 0 الهیات اگزیستانس: سیری تطبیقی انتقادی در افکار و آرای جان مک کواری مهدی عباس زاده 0.0 0 آفرینش در حکمت مشاء: ترجمه، تبیین و تحلیل نمط پنجم اشارات ابن سینا و شرح خواجه طوسی بر آن علی شیروانی 0.0 0 بررسی مبانی معرفت شناختی ویتگنشتاین متاخر و تاثیر آن در علوم انسانی عبدالله محمدی 0.0 0 ذهن و بازار: جایگاه سرمایه داری در تفکر اروپای مدرن جری زد مولر 4.1 3 ۱۴۰۰ سال پادشاهی در عربستان پیش از اسلام کریستین روبن 3.5 0 تمایز و امتیاز غزاله چیتساز 3.4 4 مهدی (ع) فقرا: پژوهشی در جامعه شناسی فقر و انتظار فهیمه بهرامی 4.0 0 دوراهی روحانیت: جستارهایی درباره مرجعیت شیعه در ایران معاصر کمال رضوی 2.5 1 معنای اضطراب رولو می 0.0 0 بی دولتی، دولت، آرمان شهر رابرت نازیک 3.0 1 علوم شناختی دین نعیمه پورمحمدی 2.0 0 ترجمه کاوی بهاء الدین خرمشاهی 3.7 1 در دفاع از خدا کارن آرمسترانگ 0.0 0