خواندهام نیل آرمسترانگ چه کسی بود؟ روبرتا ادواردز 5.0 1 آلبرت اینشتین چه کسی بود؟ جس برالیر 4.7 2 لئوناردو داوینچی چه کسی بود؟ روبرتا ادواردز 3.9 1 من محمدتقی بهجت هستم؛ العبد پرویز امینی 3.7 12 بروس لی چه کسی بود؟ جیم جیلیوتی 5.0 1 دایره المعارف تاریخ ایران مسعود جوادیان 4.8 2 آلبرت انیشتین چه کسی بود؟ جس بریلیر 4.5 1 خرچنگ چنگال طلایی هرژه 4.4 5 بازیِ بازها محمد میرکیانی 4.0 3 گروه ضربت استیو بارلو 4.6 2 کشورت را نجات بده استیو بارلو 4.8 1 عملیات نجات در فضا استیو بارلو 4.8 1 غیرت وایکینگی استیو بارلو 4.6 1 قصه گویی شراره وظیفه شناس 5.0 0 من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 65 تاریخ ایران برای نوجوانان (پس از ورود اسلام) کوروش سلمان نصر 5.0 1 تاریخ ایران برای نوجوانان (قبل از اسلام) کوروش سلمان نصر 5.0 1 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 10/ پروندهی ویژه: فراتر از ترس! آنتونیوخ. ایتوربه 4.5 14 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 9/ یک داستان خیلی مغناطیسی آنتونیوخ. ایتوربه 4.3 3 کارآگاه سیتو و دستیارش چینمیادو 5/ در جستجوی موها آنتونیوخ. ایتوربه 4.4 2