خواندهام در ستایش بطالت برتراند راسل 3.9 24 قلعه الموت ولادیمیر بارتول 4.6 2 آموزش مصور احکام طبق فتاوای حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (دامه ظله): مجموعه ی مسائل و استفتائات پیرامون احکام تکلیف، طهارت، وضو، غسل، تیمم، نماز ... موسسه ی اطلس تاریخ شیعه (کانون نشر احکام) 4.0 1 مردی با چفیه سفید: بر اساس زندگی شهید عباس کریمی اصغر فکور 3.2 0 فوتبال و جنگ: بر اساس زندگی شهید ناصر کاظمی محمود جوانبخت 3.7 2 Don Quixote Nancy Taylor 4.0 1 تشنه دیدار رضا رهگذر 4.5 0 جُمعلی سید رحیم موسوی قهفرخی 5.0 1 کوهها ا.ج. آرمسترانگ 4.0 0 ناآشناهای با معرفت حمید گروگان 5.0 0 پوست من و پوست شما پل شاورز 4.0 0 دنیای آفریده ها (راهی بسوی شناخت آفریدگار): کانگورو مصطفی زمانی وجدانی 5.0 0 غروب خورشید علیرضا میرزامحمد 3.0 0 چشمه نور محمد احصایی 5.0 0 کوهها حسن کامیارراد 4.0 0 مورچه ها عبدالکریم بی آزارشیرازی 4.0 0 شهر زنبوران عبدالکریم بی آزارشیرازی 4.0 0 نخستین کسانی که اسلام آوردند عبدالحمیدجوده سحار 4.0 0 ابراهیم در آتش محمود طاهراحمدی 4.0 0 دو دست چون دو بال حمید گروگان 4.0 0