نمایشنامه عاشقانه 46 کتاب رومئو و ژولیت ویلیام شکسپیر 3.7 14 فعل: شطحیاتی در دستور محمد رضایی راد 4.3 10 عشق لرزه اریک امانوئل اشمیت 3.5 5 درخت گلابی: فیلم نامه داریوش مهرجویی - گلی ترقی: بر اساس داستانی از گلی ترقی گلی ترقی 4.0 1 دانوب (نمایشنامه) ماریا ایرنه فورنس 3.7 1 آندروماک (نمایشنامه) ژان راسین 5.0 2 فردریک یا تاتر بولوار اریک امانوئل اشمیت 3.2 1 پیگمالیون جورج برنارد شاو 3.8 1 دوشس ملفی جان وبستر 3.5 1 بانوی زیبای من برنارد شاو 5.0 1 گفتا که خراب اولی: همراه گفتگوی دوراس با ژاک ریوت و ژان ناربونی مارگریت دوراس 4.0 1 حکایت زمستانی ویلیام شکسپیر 2.0 1 سیرانو دو برژراک (نمایش نامه ای در پنج پرده) ادمون روستان 3.0 0 بیا بریم تو دل شب پر ستاره (نمایشنامه) جان پاتریک شنلی 0.0 0 ماهی برای یک ملعون یوجین گلدستون اونیل 0.0 0 اپرانامه تریستان و ایزولده به همراه نه مقاله تحلیلی ریشارد واگنر 0.0 0 گزیده ای از سروده های رابیندرانات تاگور رابیندرانات تاگور 0.0 0 بازی نامه ی حاسد و نمام مهدی میرباقری 0.0 0 مو سالی کلارک 0.0 0 سفر اسب پنجم (نمایشنامه): بر اساس "خاطرات آدم زیادی" اثر ایوان تورگنیف رونالد ریبمن 0.0 0