علوم سیاسی 96 کتاب چرا ملت ها شکست می خورند؟: ریشه های قدرت، ثروت و فقر دارون عجم اوغلو 4.2 20 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی 4.7 7 ما چگونه، ما شدیم: ریشه یابی علل عقب ماندگی در ایران صادق زیبا کلام 3.3 6 پسااسلامیسم: بازنگری رابطه سیاست و مذهب در ایران میلاد دخانچی 2.7 4 مکتب دیکتاتورها اینیاتسیو سیلونه 3.4 7 بنیادهای علم سیاست عبدالرحمن عالم 3.1 2 اندیشه های سیاسی در قرن بیستم حاتم قادری 3.6 3 سوگیری رسانه ای: چگونه سوگیری و تبلیغات را در رسانه ها تشخیص دهیم لیندا الدر 2.9 4 از این جا تا ناکجا: دیباچه ای بر آسیب شناسی سیاسی حسین بشیریه 4.4 1 سیاست اندرو هیوود 4.0 3 ملت، دولت و حکومت قانون: جستار در بیان نص و سنت سید جواد طباطبایی 3.5 1 امپراتوران و دزدان دریایی: عهد کهن و عصر جدید: تروریسم بین المللی در جهان واقعی نوآم چامسکی 4.3 1 احیای علوم سیاسی حسین بشیریه 4.0 3 روش شناسی انتقادی حکمت صدرایی حمید پارسانیا 3.0 2 تاریخ اندیشه های سیاسی در غرب ابوالقاسم طاهری 4.0 0 آچار سیاست: 100 راه هوشمندانه برای کمک به فهم و به یاد سپردن مهم ترین نظریه ها کولین برس 4.0 0 کتاب کوچک سیاست: سیاست چگونه پدید آمد؟ پیدایش حکومت، دولت، قانون، جمهوری و مالیات اودون وله 3.2 1 عزیمت به تهران: چرا آمریکا باید واقعیت جمهوری اسلامی ایران را بپذیرد فلینت لارنس لورت 5.0 1 کالبدشکافی چهار انقلاب کلارنس کرین برینتون 5.0 1 توانمندسازی حکومت: شواهد، تحلیل و عمل مت اندروز 4.0 0