شعر روسی 15 کتاب عصر طلایی و عصر نقره ای شعر روس 4.0 1 سودای کولی وار مارینا تسوتایوا 4.0 1 خاطره ای در درونم است: گزینه شعرهای عاشقانه آناآندری یونا آخماتووا 3.2 0 سایه ای در میان شما: گزیده اشعار آنا آخماتووا آناآندری یونا آخماتووا 3.2 0 حکایات تمثیلی ایوان آندریوویچ کریلوف 4.0 1 من عاشقم ولادیمیر مایاکوفسکی 4.0 0 برایم ترانه بخوان: برگزین اشعار پوشکین آلکساندرسرگیویچ پوشکین 4.0 0 نغمه های اسکندریه (شعر روس) گاوریلارامانویج درژاوین 2.0 0 یوگنی آنه گین 0.0 0 پیوندهای ناپیدا یوگنی یفتوشنکو 0.0 0 پایکوبی روی میخ ها: گزیده ی شعرها یوگنی آلکساندروویچ یفتوشنکو 0.0 0