جایزه مهرگان ادب 59 کتاب پرنده ی من فریبا وفی 3.4 7 رویای تبت فریبا وفی 3.3 7 کوچه ابرهای گمشده کورش اسدی 3.8 8 بازی آخر بانو بلقیس سلیمانی 3.1 5 مجموعه پارسیان و من (مجموعه سه جلدی) آرمان آرین 3.8 3 برف و سمفونی ابری: مجموعه داستان پیمان اسماعیلی 3.4 5 عقرب روی پله های راه آهن اندیمشک، یا، از این قطار خون می چکه قربان! حسین مرتضاییان آبکنار 2.7 9 کافورپوش عالیه عطایی 3.6 2 کولی کنار آتش منیرو روانی پور 3.6 7 انجیرهای سرخ مزار: مجموعه داستان محمدحسین محمدی 3.5 3 نیمه ی غایب حسین سناپور 3.1 3 کاش یکی قصه اش را می گفت شکوه قاسم نیا 4.6 2 تهران، شهر بی آسمان امیرحسن چهل تن 3.3 2 گنبد کبود کورش اسدی 3.2 4 سرطان جن رامبد خانلری 3.2 3 آبی تر از گناه، یا، بر مدار هلال آن حکایت سنگین بار محمد حسینی 3.0 2 زنی با چکمه ساق بلند سبز مرتضی کربلایی لو 2.4 0 مونالیزای منتشر شاهرخ گیوا 3.7 1 زندگی مطابق خواسته ی تو پیش می رود و داستان های دیگر امیرحسین خورشیدفر 2.7 1 ماهی ها در شب می خوابند (رمان ایرانی) سودابه اشرفی 3.5 0