خاطرات شهدا 147 کتاب از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خود نوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 138 چمران: به روایت همسر شهید حبیبه جعفریان 4.4 30 سربلند: روایت زندگی شهید مدافع حرم محسن حججی محمدعلی جعفری 4.2 33 روزهای بی آینه: خاطرات منیژه لشکری، همسر آزاده خلبان، حسین لشکری 4.0 52 ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی وحید یامین پور 4.2 34 دیدم که جانم می رود حمید داودآبادی 4.1 27 رفیق مثل رسول: نگاهی به زندگی و خاطرات مدافع حرم شهید محمدحسن (رسول) خلیلی 4.1 12 پرواز تا بی نهایت محمد طاهری آذر 4.4 13 سلیمانی عزیز لیلا موسوی 4.6 16 عارف 12 ساله: مادرانه های نوجوان شهید رضا پناهی سیدحسین موسوی 4.3 14 من، مادر مصطفی: دانشمند جوان شهید مصطفی احمدی روشن در خاطرات مادر و دیگران رحیم مخدومی 4.3 8 به رنگ صبر؛ خاطرات خانم فاطمه صدر فاطمه نقوی 4.3 14 چشم روشنی: روایت فاطمه (شهناز) طالبی از زندگی جانباز شهید سیدجواد کمال کوثر لک 4.2 14 عباس دست طلا: داستانی از زندگی حاج عباسعلی باقری محبوبه معراجی پور 4.0 6 استاد: خرده روایت های زندگی استاد شهید دکتر مجید شهریاری فاطمه شایان پویا 4.3 6 خدای خوب ابراهیم: بررسی ویژگی های قرآنی شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 7 مگر چشم تو دریاست! روایت مادر شهیدان محمد، عبدالحمید، نصرالله و رضا جنیدی بتول جنیدی 3.4 11 فرمانده در سایه: مروری بر زندگی و شهادت حاج عماد مغنیه 3.8 8 تنها زیر باران: روایت زندگی شهید مهدی زین الدین از کودکی تا شهادت 4.5 3 نای سوخته: زندگینامه و خاطرات مربی مجاهد شهید علی خلیلی هانیه ناصری 4.7 5