شعر فرانسوی 42 کتاب گلهای رنج: گزیده اشعار شارل پیر بودلر 4.1 1 مستغلات هانری میشو 5.0 0 از سکوت به سکوت هانری مشونیک 3.3 0 مجموعه اشعار گل های دوزخی شارل پیر بودلر 4.0 0 زمرد و حمله استرنز الیوت تامس 5.0 0 جنون هشیاری داریوش شایگان 4.0 1 تنهایی جهان: گزیده اشعار پل الوار 4.0 1 شارل بودلر: شعرهای نخستین و مجموعه ی ژان دووال شارل پیر بودلر 4.0 0 شعر مدرن از بودلر تا استیونس مراد فرهادپور 4.0 1 گزیده اشعار ویکتور هوگو ویکتور هوگو 3.0 1 شعر معاصر فرانسه فیلیپ ژاکوته 2.5 0 عاشقانه ها: برگزیده ی اشعار، نامه ها، سرگذشت ها و سخنان کوتاه ویکتور هوگو 2.0 0 ترجمه و جزء کلمه، یا، بیتوته در دوردست آنتوان برمان 0.0 0 زمان گمشده ژاک پره ور 0.0 0 همواره برای بار نخست: منتخبی از آثار آندره برتون آندره برتون 0.0 0 پشت میز با مارکس ماتئی ویشنیک 0.0 0 بگذار باهم بباریم: گزیده شعرهای ژان کوکتو ژان کوکتو 0.0 0 شهسوار ارابه کرتین دوتروی 0.0 0 شب با من از تو حرف می زند الن برن 0.0 0 گیوم آپولینر در آیینه ی آثارش پاسکال پیا 0.0 0