شعر آمریکایی 122 کتاب انسان در جستجوی معنا ویکتور امیل فرانکل 3.9 91 رقص های جنگ شرمن الکسی 3.6 3 از خیلی خوب به خیلی بد (متن دو زبانه): گزیده ترانه های شل سیلوراستاین شل سیلورستاین 3.5 1 برای من غمگین نشوید چارلز بوکوفسکی 3.2 2 دری لولا شده به فراموشی: مجموعه شعر ریچارد براتیگن 3.4 1 چیزهایی که کاش می توانستم به او بگویم ام. سوسا 2.4 2 رهایی ام. سوسا 3.7 2 عاشقانه های شاعر گمنام ریچارد براتیگن 3.2 0 ... به خاموشی نقطه ها بر صفحه ی برف ...: گزیده نامه ها و اشعار امیلی دیکنسون (دوزبانه) امیلی دیکینسن 4.5 2 دوراهی ام. سوسا 2.7 1 گزیده ی اشعار شل سیلوراستاین شل سیلورستاین 4.0 0 ... برای تو و ماه نغمه سر دادم: گزینه ی اشعار کارل سندبرگ 3.2 1 خرسی و رنگ های قشنگ کارما ویلسون 3.2 2 لطفا این کتاب را بکارید ریچارد براتیگن 3.0 0 کلاه کافکا ریچارد براتیگن 1.8 2 دور از بودا جک کروک 5.0 0 امریکا اماموامیری برکه 5.0 1 زمرد و حمله استرنز الیوت تامس 5.0 0 شاعری با یک پرنده آبی چارلز بوکوفسکی 4.5 0 تکه های آمریکایی آلن گینزبرگ 4.0 0