شعر معاصر فارسی 15 کتاب نوش داروی طرح ژنریک حسن حسینی 4.0 1 ژیا (ترانه های زنان زاگرس) ساسان والی زاده 0.0 0 هوم محمد آزرم 0.0 0 ترانه های کوچک غربت احمد شاملو 0.0 0 قبلاهای غمگین آرش فرزام صفت 0.0 0 فروغ جاودانه فروغ فرخزاد 0.0 0 روزهای آخر آبان پانته آ صفایی بروجنی 0.0 0 هشت کتاب (جیبی گل آذین) سهراب سپهری 0.0 0 دنیا ولی با ما برادر بود هادی خورشاهیان 0.0 0 مردی فقط گیتار (مجموعه شعر) حامد رهبر 0.0 0 خواب مشترک رضا نیکوکار 0.0 0 سالیان سجاد سامانی 0.0 0 عاشقانه ها و کبود (رقعی) مهدی اخوان ثالث 0.0 0 پیله های شیشه ای (تاریخ تحلیلی ترانه فارسی بررسی جریان ها انواع ترانه گزیده ترانه پس از انقلاب) مهدی موسوی 0.0 0 شناخت اساطیر ایران بر اساس طومار نقالان جابر عناصری 0.0 0