تاریخ آشپزی 9 کتاب مصائب آشپزی برای دیکتاتورها ویتولد شابوفسکی 4.1 16 کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز جلد 1 فهیمه راستکار 4.7 6 خوراک و تاریخ تام استندیج 3.6 2 کتاب مستطاب آشپزی از سیر تا پیاز جلد 2 فهیمه راستکار 4.0 0 شکر جهان را تغییر داد: روایتی از سحر، چاشنی، بردگی، آزادی و علم مارک آرونسون 4.0 0 آشپز و آشپزخانه: پژوهشی انسان شناختی در تاریخ اجتماعی هنر آشپزی علی بلوکباشی 3.0 0 ما همانی هستیم که می خوریم: فرهنگ های آشپزی در خاورمیانه معصومه ابراهیمی 0.0 0 خوراکی های ایرانی به روایت سفرنامه نویسان فرنگی میترا مهرآبادی 0.0 0